FAQ

Nedenfor finder du svar på de oftest stillede spørgsmål. Du er altid velkommen til at skrive til os på mitdigitalegym@gmail.com, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

Hvordan får jeg som lærer adgang til Encuentros? 
Du kan få en 14 dages gratis lærerprøvelicens til Encuentros ved at skrive til mitdigitalegym@gmail.com. Vi vil gerne have, at du skriver fra din arbejdsmail. Vi sender dig herefter en e-mail med informationer om log in. Din lærerlicens er gratis, så længe du har elever, der anvender bogen. 

Hvordan køber jeg licenser til mine elever?
Hvis du ønsker at købe licenser til Encuentros, kan du udfylde formularen på forsiden www.encuentros.dk. Herefter modtager du en e-mail med relevante informationer, og vi sender en faktura via EAN til din skole. Din lærerlicens er gratis, så længe du har elever, der anvender bogen. 

Hvordan får jeg som elev adgang til Encuentros? 
Første gang du skal bruge Encuentros, skal du registrere dig under knappen “Registrér” øverst til højre. Du kan også gå direkte til registreringen her: www.encuentros.dk/register/elever
Under registreringen skal du udfylde alle felter og acceptere vores privatlivspolitik samt vise, at du ikke er en “robot”. Herefter får du adgang til sitet. Fremadrettet skal du blot logge ind ved at bruge din e-mail og din selvvalgte adgangskode. 

Hjælp! Jeg har glemt min adgangskode.
Både lærere og elever kan nemt få en ny adgangskode ved at klikke på “Olvidó la contraseña” på log in-siden www.encuentros.dk/login

Jeg vil ændre min adgangskode.
Både lærere og elever kan nemt ændre deres adgangskode ved trykke på “Cambiar la contraseña/Change the password” under deres private konto (www.encuentros.dk/account), når de allerede er logget ind.

Hvor længe gælder licenserne? 
Alle elevlicenser gælder frem til 1.juli det år, hvor eleverne afslutter spansk. Lærerlicensen bliver slettet, når læreren ikke længere har elever, der har licenser til Encuentros. 

Hvad med GDPR? 
Som elev skal du opgive dit for- og efternavn, din skoleemail, navnet på din lærer og navnet på din skole. Ingen af oplysningerne bliver delt med tredjepart, og dine oplysninger bliver slettet, når du afslutter spansk, hvorefter din adgang til Encuentros automatisk ophører.
Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her: https://www.mitdigitalegym.com/privatlivspolitik.html
Som lærer skal du opgive dit for- og efternavn, din skoleemail og navnet på din skole. Ingen af oplysningerne deles med tredjepart, og dine oplysninger bliver slettet, når du ikke længere har elever, der anvender Encuentros, og din lærerlicens derfor ophører.
Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her: https://www.mitdigitalegym.com/privatlivspolitik.html

Hvordan får mine elever adgang til i-bogen til eksamen? 
Dine elever har automatisk adgang til i-bogen frem til, at de har afsluttet faget. Som lærer skal du huske at angive Encuentros i din undervisningsbeskrivelse, så eleverne lovligt kan tilgå bogen i en eksamenssituation. 

Må jeg downloade og/eller kopiere fra bogen? 
Som elev må du gerne downloade skabeloner og oversigtsark, ligesom du må kopiere fra bogen til eget brug i undervisningen. Du må ikke dele dine kopier med andre. 
Som lærer må du downloade skabeloner og oversigtsark til eget brug og til brug i klasser/på hold, der har aktive licenser til Encuentros. Du må kopiere fra bogen under samme betingelser. 

Det er ikke tilladt at bruge dele fra i-bogen til klasser/hold, der ikke har købt licenser. Bogen er ikke en del af CopyDan-aftalen